Tilbud om annonseplass på heimskringla.no

Har du husket å støtte opp om ditt favoritt kulturprosjekt? → Bli en Heimskringla-venn og gi et bidrag til Heimskringla.no.

Norsk.gif


Tilbud om annonseplass på heimskringla.no


Vi selger nå bort faste annoseplasser på venstre sidemeny. Ønsket format er banner i dimensjon: 120x60 eller 120x120, med tynn svart ramme rundt. Dette vil si at din annonse vises på alle sidene og du er sikret 100% profilering til alle besøkende. Det er et ønske at eventuelle annonser på sidene skal ha noe relevans til sidenes innhold. Bokhandlere, utdannings- og kulturinstitusjoner eller andre som formidler kunnskap og kultur, offentlig eller privat ønskes velkomne.

  • Du får fast plass på venstre sidemeny.
  • Synlig på ALLE sidene.
  • Du bestemmer selv, 3, 6, eller 12 måneder.
  • Pris 500.- pr måned for annonse i størrelse 120x60
  • Pris 1000.- pr måned for annonse i størrelse 120x120
  • Betaling for hele perioden.

Det er også mulig å kjøpe en større banner som vises øverst på alle sidene. Pris etter avtale. For nærmere informasjon og avtale om fast annonseplass på «Norrøne Tekster og Kvad» ta kontakt med Webmaster på e-post.

Vær tidlig ute for å sikre best plass på sidene!

Eksempel på en sponsorannonse i størrelse 120x60:

Tjatsi.png


heimskringla.no ligger på topp 10 hos Google, Yahoo og de fleste andre søkemotorer. I 2013 hadde heimskringla.no over 2,7 millioner visninger totalt. Det finnes besøksstatistikk for heimskringla.no på denne lenken.


HEIMSKRINGLA er et privat initiativ. Prosjektet mottar ikke noen form for offentlig støtte. Vi har kun utgifter og ingen faste inntekter. Kostnader til teknisk drift og utstyr bæres av privatpersoner. Alle økonomiske bidrag mottas derfor med stor takk. Ønsker du eller ditt foretak å støtte prosjektet økonomisk? Ta gjerne kontakt med oss, eller bruk vårt norske kontonummer 97105024499. Du kan også støtte oss via vårt Vipps-nummer 78431. For utenlandske bidrag bruk vårt IBAN-nummer NO6897105024499, med SWIFT-kode: DNBANOKK eller SEPA-kode: SKIANOBB. En kan også overføre penger til HEIMSKRINGLA via PayPal eller vippse via mobilen til 78431. Vi selger også fast annonseplass på venstre sidemeny til rimelig pris. Alle bidragsytere krediteres med navn for sine bidrag.