Slik kan du bidra

Slik kan du bidra

Har du husket å støtte opp om ditt favoritt kulturprosjekt? - Bli en Heimskringla-venn og gi ditt bidrag til Heimskringla.no. Gode intensjoner og «likes» på Facebook er hyggelig, men gjør dessverre ikke jobben.

Norge

Vipps til 78431.

Ønsker du eller ditt foretak å støtte prosjektet økonomisk? Alle bidrag teller, små som store. Husk at «Mange bekker små gjør en stor å». Ta gjerne kontakt med oss, eller bruk vårt norske kontonummer 97105024499. Du kan også donere via mobilen til vårt Vipps-nummer 78431.

Danmark

I Danmark kan du via MobilePay overføre et beløb til telefonnummer 21 96 83 08 (Jesper Lauridsen) - skriv teksten Heimskringla i besked-feltet.

Øvrige

For utenlandske bidrag bruk vårt IBAN-nummer NO6897105024499, med SWIFT-kode: DNBANOKK eller SEPA-kode: SKIANOBB.

En kan enkelt også overføre penger til HEIMSKRINGLA via vårt PayPal-konto heimskringla@heimskringla.no

Vi selger også fast annonseplass på venstre sidemeny til en rimelig pris.